investeer in de toekomst

Klimatro engineering

Meet- en regeltechniek

Cool

Full Service Klimatro

Klimatro Engineering en advies? Wilt u een gespecialiseerd advies op het gebied van paneel engineering en de toepassingen ervan? Het enige wat 100% werkt is een slim Systeem die het gewenste gebruik stimuleert, in balans is met de omgeving en overeenkomt met wet- en regelgeving.
Een belangrijk onderdeel van een klimaatinstallatie in een gebouw is de meet- en regeltechniek. De techniek moet er immers voor zorgen dat het comfort in het gebouw onder alle omstandigheden in overeenstemming is met de wens van de gebruiker. Naast het comfort dient er tevens aandacht te zijn voor een minimaal energieverbruik van alle aangesloten installaties.

Om dit te kunnen realiseren is een nauwe samenwerking tussen de werktuigkundig en elektrotechnisch installateur van essentieel belang. Meet- en regeltechniek is immers het hart van de totale klimaatinstallatie en het gebouwbeheersysteem.

Klimatro beschikt al tientallen jaren over een gespecialiseerde afdeling, die zich bezighoudt met meet- en regeltechniek voor klimaatinstallaties, gebouwbeheer en procesinstallaties. Wij hebben hiervoor alle disciplines, zoals projectleiding, hard- en software engineering, paneelbouw, bekabeling en inbedrijfstellen, in eigen huis. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid om deze complexe technieken uitstekend te kunnen toepassen. Een uitgebreid kwaliteitssysteem bestaande uit procedures, instructies en checklijsten vormt de basis voor een gegarandeerd succes!

Afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies of een concurrerende aanbieding.

Service

Het verlenen van een goede service is even belangrijker dan de laagste prijs.

Wij leveren ze beide.

Betrouwbaar

Niet alleen de installatie dient betrouwbaar te zijn maar ook de organisatie.

Wat doen wij?

Meet- en regeltechniek

\

Advies & begeleiding

\

Paneel bouw

\

Bekabeling

\

Software engineering

\

Renovatie

\

Nazorg projecten

\

Onderhoud & service

Vacatures

Monteur gezocht

Pas jij bij ons?

waarom klimatro

Klimatro de nummer één in klimaat beheersing.

Regelpanelen

N

Ontwerp

N

Bouwen in eigen werkplaats

N

Ombouwen op locatie

Regelbekabeling

N

Primaire installatie

N

Na-regelingen

N

I/O test

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met uw op.

10 + 4 =

OF