Werken bij Klimatro

 

Wat doen wij?

Wij zijn een specialist in HVAC meet en regeltechniek. Voor onze opdrachtgevers monteren we ter plekke de bekabeling en veldapparatuur, ontwerpen en bouwen we de panelen in onze werkplaatsen, schrijven we de software en stellen deze in bedrijf. Ook voor ombouwen van panelen kunnen opdrachtgevers bij ons terecht. Daarnaast beheren we grotere (woon)complexen om de energietransitie vorm te geven.

Waar kom je terecht?

Concreet? In een bus op weg naar een bouwplaats, in de werkplaats of op kantoor. En dan in het mooie zonnige Zuid Limburg of Zuid Oost Brabant. Daar vind je dan ook je leuke collega’s met uiteraard regelmatige uitjes en een vrijdagmiddag borrel op het werk.

Wat ons onderscheidt van de anderen? We zijn een groeiend bedrijf en klein genoeg om iedereen te leren kennen en het verschil te kunnen maken. Tegelijkertijd zijn onze projecten uitdagend. Met dank aan onze opdrachtgevers maken we gruwelijk mooie projecten, zowel op technisch als op esthetisch vlak. Elke opdracht is uniek en geeft nieuwe uitdagingen. En dat maakt het verschil.

Vacatures

Filter by

Open sollicitatie: graag!

Staat er nu niets voor je tussen?
Neem contact met ons op, want als jij een klik voelt met ons bedrijf,
gaan wij graag met je in gesprek.